Published by: 0

Beste lezers, welkom op weer een nieuw stukje van dit blog! Ik ben er heel erg trots op dat de terugkomende aanhang steeds groter wordt ik hoop dat dit nog verder zal groeien. Vandaag heb ik weer een nieuw onderwerp voor jullie het gaat namelijk over Goood Resort Bonaire. Dit is een resort dat gevestigd is in het mooie Bonaire, Wie het mooie plaatsje kent weet ook dat het er daar heel fijn is om even tot rust te komen. Zo dacht ik en mijn vriendinnen er ook over toen we op zoek waren naar een vakantie bestemming. We wouden iets hebben wat luxe maar ook rustgevend is, dit was vrij moeilijk te vinden omdat er zo veel keuze is.

De zoektocht en wat het opleverde!

Na lang zoeken met de hele groep waren we er een beetje klaar mee. Er is namelijk zo veel keuze je hebt heel erg veel aanbieders en ze hebben allemaal iets maar net niet wat wij precies zoeken vandaar dat we niet geboekt hebben. Ook is de prijs namelijk belangrijk je wilt niet te veel betalen voor iets wat het niet waar is. Maar op een dag kwam ik iets heel leuks tegen op Goood Resort Bonaire ze hadden alles wat me maar droomde. Dit werd het dan we besloten hier voor te gaan en daar hebben we tot de dag van vandaag nog geen spijt van gekregen! En we zullen het zeker iedereen aanraden het was een geweldige vakantie!