Published by: 0

Aangezien ik niet iemand ben die zomaar iets via het internet gaat boeken leek het mij wel een stuk makkelijker om er toch naar op zoek te gaan. Nu dat ik het weet dat ik daardoor een stuk goedkoper uit kan zijn ben ik gaan zoeken naar de mogelijkheden die ze hebben. Zo kwam ik er toch al vrij snel achter dat de kosten die hun vragen voor de aanbiedingen op de website een stuk lager zijn als dat ik ze in de winkel vind hoef ik eigenlijk niet meer verder te zoeken. Ik kon namelijk zonder problemen bij hun op de website kijken en als ik er eentje vinden kan het ook gelijk boeken. Doordat ik niet gelijk de vertrouwen krijg van hun dat ik echt waar krijg voor mij geld ben ik verder gaan zoeken naar andere bedrijven die het aanbieden. Helaas kwam ik er toch achter dat ik beter bij France Comfort – Luxe vakantieparken Frankrijk kan boeken. Niet zozeer om  het vertrouwen maar omdat de kosten die hun vragen voor de vakantie aan de lage kant blijven waardoor ik en de kinderen alsnog veel plezier kunnen krijgen maar dat we er niet teveel geld voor hoeven betalen. Zo weet ik het zeker dat ik bij hun boeken moet. Gelukkig was het ook al vrij snel geregeld en hoefde ik alleen nog maar het geld over te maken waarna ik een bevestiging zou krijgen dat het gelukt is. Ik had het nooit verwacht dat het zo snel geregeld kon worden en dat ik daarbij alles zonder problemen binnen zou krijgen waardoor we alleen nog maar hoefde af te wachten tot dat we op vakantie konden gaan.