Published by: 0

Mijn gezin en ik waren al lange tijd opzoek na een vakantie woning dicht bij het strand gewoon om met mooi weer en om met de vakantie’s naar toe te gaan en tot rust te komen. Na lang zoeken via internet en vele woningen en chalets te zien te hebben, kwamen we al snel bij de Vakantie Makelaar terecht. We hebben vele woningen gezien op hun site en we waren er snel uit welke we wilde bezichtigen en ons erg aansprak. De prijzen vielen ons ook erg mee en hebben daarom ook een afspraak gemaakt met de makelaar voor een bezichtiging. Binnen een week konden we gaan kijken met ze 4e en keken we ons ogen uit. Dit was wat we allemaal zochten, dicht bij het strand alles wat je nodig heb was aanwezig en groot genoeg voor ons gezin. We zagen ons al zitten, lekker koffie drinken op je eigen terras en de kinderen zien spelen in het zand. We deden dus een bod op ons droom vakantie woning en werden al snel terug gebeld dat de woning voor ons was. Dolgelukkig zijn we ons sleutels op gaan halen en zijn meteen een weekend gegaan. Een Recreatiewoning kopen was nooit zo makkelijk geweest.

54532

Ons aanraden voor u

Wilt u een Recreatiewoning kopen dan raad ik u echt de Vakantie makelaar aan, hele goede service, luisteren na u behoefte’s en de prijs valt echte reuze mee.

Wij zijn tegenwoordig met mooi weer te vinden in ons 2e huisje en genieten volop van de rust en ontspanning. De kids genieten ook volop en kunnen nu al niet wachten op de vakantie.

54535