Published by: 0

Normaal gesproken ben ik vrij snel tevreden als het gaat om een vakantiewoning. Echter is het nu anders aangezien we met de gehele familie een weekend weg willen boeken. Er zit alleen een “maar” aan…. Wij willen maar al te graag verblijven onder één dak zodat we in de avond ook nog plezier kunnen hebben met z’n alle! Doordat het dan verstandig is om te gaan zoeken naar grote vakantiehuizen op het internet hoopte ik het snel te vinden.

3

Ieder jaar gaan wij met de gehele familie een weekend weg. Dit doen we om ons contact zo goed mogelijk te houden, uiteraard ook omdat het gezellig is om met de familie op stap te gaan. Vorige keer dat we een weekend weg waren baalde we enorm van het feit dat we niet met z’n alle onder een dak zaten, dit jaar hopen we het wel voor mekaar te krijgen.

5

Online gevonden!

Aangezien het mijn beurt is om een geschikte locatie te vinden ben ik achter de computer gekropen. Door te zoeken op grote vakantiehuizen ben ik terecht gekomen op de website van De Grenswachter. Hier is het mogelijk om met maximaal 60 personen te verblijven. En jawel, onder één dak! Uitermate geschikt voor onze familie aangezien het hier mogelijk is om zowel jong als oud actief te houden om er een gezellige weekend van te maken! Deze vakantiewoningen beschikken over een totaal van 25 slaapkamers, 4 woonkamer en 3 keukens. Oftewel iedere dag uit een andere keuken het eten bereiden!