Published by: 0

Na een ruime vijf maanden hard werken, met heel veel stress. Ik heb twee weken verlof gekregen van mijn baas. Na deze verlof stap hoger in binnen in het bedrijf van mijn werkgever. Ook mocht ik een vakantie van hem gaan uitkiezen, waar ik even lekker tot rust kon gaan komen. Zodoende nam ik een kijkje op het internet. Na een tijdje het internet te hebben bekeken, kwam ik terecht op de website van Vivere e gustare. Ik las een aantal recensies over dit gebied. Vele recensies waren zeer lovend over deze vakantie bestemming. Ik begon de kosten te bekijken, of het binnen het gestelde budget van mijn baas passte. Na de kosten te hebben bekeken nam ik contact op met mijn baas. In overleg met mij heeft mijn baas een vakantie voor mij geboekt, naar het prachtige vakantie gebied Vivere e gustare.

Heerlijk zo’n vakantie helemaal alleen!

Ik kwam aan in het hotel, en meteen voelde ik mezelf op mijn gemak. Het personeel van het hotel was hartstikke vriendelijk. Ook was het hotel super netjes, met een prachtig zwembad. Eenmaal aangekomen in de kamers kon ik mijn ogen niet geloven. Ik had de beschikking over een luxe kamer, wat ik natuurlijk hartstikke fijn vond. Het was een top vakantie, en ik heb het super naar mijn zin gehad. Het was een top vakantie, soms is het echt heerlijk om alleen te zijn!