Published by: 0

Dit is echt een aanrader. Ik ben samen met twee vrienden en onze vriendinnen een klein weekje naar Italië geweest en heb het enorm naar mijn zin gehad. Dit is echt een aanrader om een keer te doen met een aantal goede maten van je.

Naar wat te zoeken op vakantiehuis Italië privé zwembad  zijn we terecht gekomen bij BonoVivo . Op de website staat zo veel keuze van huisjes. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een huisje in de buurt van Venetië. Dit schijnt een heel mooie streek te zijn. We zitten lekker dicht in de buurt van Jesolo wat erg goed word aangeraden als een stad om in uit te gaan. En is leuk voor de mijden om in te shoppen terwijl wij lekker op een terrasje zitten. Ook hoort er een mogelijkheid te zijn om een boot te pakken naar Venetië om hier zo lekker een dagje door heen te lopen.

Ik ben zelf in deze streek al een keer geweest toen ik nog jong was. Maar toen stonden we op een camping. Nu hebben we met zijn allen een huisje geboekt met en privé zwembad.  Volgens de site heeft het huisje een binnen en buiten keuken.  Dus dit is ideeaal met het lekkeren weer. Bij het huisje zitten ook strand stoelen in begrepen, dit is fijn voor de meiden want deze kunnen dan lekker zonnen terwijl ik en de andere twee jongens lekker gaan zwemmen.

Wij kunnen niet wachten op de vakantie. We zijn zeer tevreden met ons huisje en zullen zeker nog een keer zo iets gaan doen.